jueves, 22 de noviembre de 2007

Les Mares d'Srebrenica






Emotiu i intens en emocions l’acte que vam tenir l’honor de viure a l’Auditori de Girona.
Les mares d’Srebrenica van obtenir el Premi LiberPress 2007 per la seva lluita constant per les llibertats i la democràcia al seu país, denunciant el genocidi de Bòsnia.
Durant l’acte anava pensant quina fortalesa la d’aquestes dones, amb les situacions tan extremes que han patit, d’on treuen el valor per tenir aquest ànim de lluita i de superació. Tota una lliçó de dignitat, d’humanitat i de valentia.
I una alegria afegida, Fotògrafs per la Pau va obtenir el premi d’associacions, una manera de veure reconeguda la tasca solidària que fan des de fa temps. Aquest premi em va agradar especialment sobretot pel President Miquel Ruiz que es mereix un reconeixement a tota la dedicació i a la feina feta.
També vam poder veure com recollien el premi el cantant Raimon, Marjane Satrapi, i un interessant Carles Bosch. El Periodista Enrique Meneses també va ser guardonat però per malaltia no va poder recollir-lo personalment.
Una agradable vetllada presentada per la Marta Gibert (smuakis maca!) i en Gil.
Com diu en Miquel Ruiz el nostre premi és el somriure de les Mares i un HVALA !! EP !!

2 comentarios:

Anonymous Anónimo ha dicho...

Sempre es bó gaudir de moments i situacions que ens fan més humans i que ens ensenyen un mont més real. Merci per contar amb naltros. Petons

23 noviembre, 2007  
Blogger ESfruita ha dicho...

A Sies.tv hem entrevistat en Miquel Ruíz i ens parla del projecte Krava a Srebrenica. Si ho voleu veure, http://www.sies.tv/detall_video8_nou.php?id=128

24 enero, 2008  

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio